Voordelen lidmaatschap

ALLE LEDEN 

Juridische dienstverlening tegen scherpe tarieven en beantwoording eerstelijns juridische vraag gratis

Voordelen

Alle VAN-leden hebben recht op gratis beantwoording door Inhuisjurist van hun eerstelijns juridische vraag. Mogelijke volgende gesprekken gaan tegen scherpe tarieven en op redelijke voorwaarden.

Juridisch advies voor leden VAN

Succesvol ondernemen begint met een goede bedrijfsvoering. Daarom is de VAN in de week van 3 februari 2014 in samenwerking met Inhuisjurist gestart met de VAN juridische dienst: het juridisch startpunt voor de speelautomaten branche.

Met de VAN juridische dienst beschikt u als ondernemer over uw eigen bedrijfsjurist. Een deskundige gesprekspartner die u kan adviseren over arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht en sociale verzekeringskwesties. De VAN juridische dienst kan u in alles bijstaan, van het opmaken van een overeenkomst tot het voeren van een gerechtelijke procedure.

Hoe werkt het? 

Via het telefoonnummer 0183-822925 of per e-mail (nav.[antispam].@inhuisjurist.nl) kunt u uw eerstelijns juridische vraag kosteloos voorleggen aan de juristen  van Inhuisjurist voor een eerste analyse. De meeste vragen kunnen zo gelijk worden beantwoord. Is dit niet het geval en heeft uw zaak meer aandacht nodig?

Dan kunt er voor kiezen om een abonnement te nemen op de VAN juridische dienst. Hierdoor bent u het hele jaar verzekerd van goed juridisch advies.  Een abonnement op VAN juridische dienst is er al vanaf € 80,95 per jaar (excl. btw). Klik hier voor het complete overzicht van de verschillende abonnementen en tarieven.

Interesse? Via dit formulier kunt u gemakkelijk een lidmaatschap afsluiten.

Heeft u vragen? We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0183-822925

Wie is Inhuisjurist? 

Inhuisjurist helpt organisaties grip te krijgen op hun juridische zaken. Vanuit de filosofie dat een juridisch probleem nooit op zich zelf staat kijkt Inhuisjurist verder. Het in kaart brengen van de juridische risico’s binnen een organisatie, proactief werken en een duidelijke organisatie en sectorkennis vormen de kracht van Inhuisjurist. Dit doet Inhuisjurist in combinatie met een laagdrempelige manier van werken en een pragmatische mentaliteit. Begrijpelijk en toegankelijk,  waarbij Inhuisjurist niet alleen voor de ondernemer werkt maar met name samen met de ondernemer.

Kosten VAN

Voor de VAN zijn er geen kosten aan verbonden.  Het VAN-bestuur is van mening dat deze samenwerking een goede uitbreiding is van de dienstverlening.

Contact met Inhuisjurist:

T 0183-822925
E nav.[antispam].@inhuisjurist.nl 

Nieuwsbericht Inhuisjurist

Nieuwsbrief van 23 maart 2014: http://ymlp.com/zsETW1

SAC-LEDEN

15% korting op SENA en BUMA-rechten

Voordeel

Het lidmaatschap van de VAN levert amusementscentra direct een financieel voordeel op ter grootte van een korting van 15% op de BUMA en SENA-rechten, welke korting is berekend ten opzichte van deelname in de collectiviteit.

Via NVG

De VAN is namelijk lid van het Nederlands Verbond voor de Groothandel (NVG). Deze branche-organisatie heeft een gunstige regeling kunnen afsluiten met BUMA en SENA inzake auteursrecht en naburige rechten (Naburige rechten zijn een aantal rechten die naast het auteursrecht staan, en die een uitvoerend kunstenaar of producent het recht geven te beslissen over opname, vermenigvuldiging, en uitzending van een uitvoering en daar een billijke vergoeding voor te ontvangen).

Hoe korting aan te vragen?

Leden zijn, zoals gezegd, hiermee 15% goedkoper uit dan wanneer zij niet deelnemen in de collectiviteit. Dit kunnen  zij controleren door de toepasselijke parameters van Fte’s en vierkante meter in te voeren in de licentiecalculator. Deze calculator is te vinden via: https://www.mijnlicentie.nl/nl-NL/Licentietarieven/AreaHome.htm 

Via deze link kunnen de nodige formulieren van zowel BUMA als SENA worden gedownload:  http://www.nvg.nl/over-nvg/member-benefits

Voor meer informatie over de collectiviteitskorting BUMA/SENA kunt u onder vermelding van het  VAN lidmaatschap uw vraag richten aan snekellehcsr.[antispam].@nvg.nl of bellen met het NVG-secretariaat: 070 – 34 90 757.